vineri , 3 decembrie 2021 11:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un poliţist şi un jandarm din Botoșani au salvat viaţa unui bărbat după ce au răspuns prompt unui apel la 112

Doi angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, un poliţist şi un jandarm din Botoşani, au salvat viaţa unui bărbat după ce au răspuns prompt unui apel prin Serviciul unic pentru apeluri de urgenţă 112, potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei Române, cei doi angajaţi MAI, care făceau parte dintr-un echipaj mixt, au intervenit în cazul unui bărbat care s-a înjunghiat cu un cuţit în zona gâtului cu intenţia de a se sinucide.

În momentul în care au ajuns la faţa locului, aceştia au aplicat presiune cu un prosop în zona gâtului până la sosirea medicilor. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgenţă.

Poliţia Română a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de apreciere faţă de intervenţia celor doi angajaţi MAI din Botoşani, subliniind că numărul 112 este dedicat exclusiv urgenţelor.

112…pentru urgenţe. Apelul suna aşa: Un bărbat din Botoşani, după o ceartă cu familia, a încercat să se sinucidă, provocându-şi răni în zona gâtului cu un cuţit. Deznodământul a fost unul favorabil, pentru că primii ajunşi au fost agent şef adjunct de poliţie Alexandru Lucian şi plutonier de jandarmi Ciotir Bogdan, care au aplicat presiune cu un prosop în zona gâtului. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgenţă. După cum începe şi postarea… 112 este pentru urgenţe. Respectă-i pe cei care chiar au nevoie!”, scrie Poliţia Română.

Recomandări

Mai mulți tineri din Botoșani urmăriți penal pentru dețineri de droguri

Şapte tineri din oraşul Botoşani cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *