vineri , 30 iulie 2021 4:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un pilot dintr-o competiție off-road a decedat după ce a căzut cu mașina în râu

Unul dintre piloții înscriși în competiția off-road de la Slănic Moldova a decedat astăzi, după ce autoturismul pe care-l conducea a căzut în râul Oituz.

Accidentul s-a petrecut undeva intre Brețcu (CV) și Poiana Sărată (BC).

Din cauza drumului forestier greu accesibil, echipajul SMURD trimis de la ISU Covasna nu a putut ajunge la locul accidentului.

Din cadrul ISU Bacău, Detașamentul de Pompieri Onești au plecat în zonă o autoutilitară de intervenție, un autoturism de primă intervenție și comandă, o unitate SMURD și o ambulanță SAJ.

Echipajele ISU au ajuns la punctul unde drumul forestier se intersectează cu Drumul Național. Din cauza faptului că drumul forestier este greu accesibil s-a continuat deplasarea pe jos.

Comunicarea cu forțele de intervenție este anevoioasă din cauza semnalului de telefonie și radio slab.

În ceea ce privește copilotul, acesta a fost găsit în viață. Acesta, de 35 de ani, stabil hemodinamic, a fost preluat de echipajul SMURD Onesti si s-a inceput deplasarea catre CPU Onesti.

Comunicatul poliției

Astăzi, în jurul orei 17.00,
polițiștii au fost sesizați prin 112, de către un tânăr de 30 de ani, din București, despre faptul că, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate, a fost luat de apele unui pârâu, afluent al râului Oituz, în pădurea de pe raza comunei Poiana-Sărată. Din primele verificări, s-a stabilit că, un echipaj aflat într-un autovehicul care participa la un concurs de offroad de pe raza Stațiunii Slănic-Moldova și se deplasa pe traseul dintre Slănic către Brețcu, județul Covasna a fost luat de ape, în momentul traversării pârâului.Tânărul de 30 de ani a reușit să traverseze pârâul pe malul opus, iar autovehiculul în care era bărbatul de 40 de ani, a fost luat de ape. Polițiștii, pompierii și voluntarii s-au mobilizat și au efectuat căutări. A fost preluat de pe malul pârâului tânărul de 30 de ani, ulterior fiind găsit și celălalt bărbat, căruia, în acest moment i se efectuează manevre de resuscitare.

Recomandări

Fostul campion naţional de off-road Adrian Cernea a murit

Fostul campion național de off-road Adrian Cernea a murit, sâmbătă, în timpul unei etape a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *