sâmbătă , 31 octombrie 2020 10:20 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul de Neurochirurgie s-a aruncat de la etajul VI

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, s-a aruncat de la geamul salonului în care se afla și a decedat.

Acesta era cunoscut cu sindrom depresiv, fusese diagnosticat recent cu diabet și era transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase cu CoVid-19, potrivit bzi.ro.

Pacientul era internat în secția de Terapie Intensivă la Neurochirurgie și s-a aruncat de pe geamul acestei secții.

Potrivit managerului spitalului, dr. Lucian Eva, cadrele medicale din secție au încercat să-l oprească, fără succes însă.

Bărbatul de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul șase și a căzut pe o platformă aflată în spatele spitalului. La fața locului s-au deplasat și criminaliștii pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut totul, mai notează sursa citată.

În momentul de față, Spitalul de Neurochirurgie are 16 paturi pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă pentru îngrijirea pacienților cu CoVid-19 aflați în stare critică. Aceștia ajung aici când nu mai sunt locuri la Spitalul de Boli Infecțioase.

Cei cu diabet sunt foarte afectați în caz de infecție cu CoVid-19

Printre grupurile foarte vulnerabile la infecția cu CoVid-19 fac parte și pacienții cu diabet. În cazul acestor pacienți, rata de mortalitate este cea mai crescută dacă au contractat noul coronavirus.

Recomandări

UAIC trece la cursuri online

Senatul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi a decis, ca activitatea didactica de la toate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *