luni , 6 decembrie 2021 9:38 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un nou scandal! Milionara sexy din cabinetul Vioricăi Dăncilă a pus pe toată lumea pe jar, iar oamenii nu au iertat-o

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi-a expus părerea în privinţa referendumului pentru familie, care va avea loc între 6-7 octombrie. Părerea ministrului nu a fost bine-primită de mai mulţi utilizatori care au reacţionat pe pagina de Facebook a Ioanei Bran.

Cetăţenii cu drept de vot sunt chemaţi la vot între 6-7 octombire pentru a se pronunţa în privinţa modificării Constituţiei, în aşa fel încât formularea “căsătoria liber consimţită între soţi” să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

Ministrul de cabinetul Vioricăi Dăncilă a recunoscut pe Facebook cum va vota, fapt care i-a atras mai multe critici: „Voi merge la referendum şi voi vota DA pentru familia tradiţională. 6 şi 7 octombrie sunt două zile importante pentru noi, românii. Putem decide că vrem să ne păstrăm rădăcinile, tradiţia şi credinţa, iar decizia noastră se va lua în modul cel mai democratic: prin vot.

Acest referendum nu este despre politică, este despre cum vrem noi să fim şi despre cum vrem să ne privim părinţii în ochi. Iar eu voi spune DA pentru că aşa este firescul lumii noastre. Nu ne întoarcem în Evul Mediu şi nici nu discriminăm pe nimeni.

Peste trei milioane de români au cerut modificarea Constituţiei şi sunt mândră că Guvernul din care fac parte organizează acest referendum. Dar sunt convinsă că nicio altă formaţiune politică nu ar fi putut ignora dorinţa a trei milioane de români. Este dreptul nostru de a spune DA”, a scris pe Facebook ministrul Tineretului şi Sportului.

“DA! Intoarcerii in Evul Mediu unde minoritatile platitoare de taxe NU au drepturi egale cu tot restul. DA pentru invrajbirea poporului. DA unei propagande rusesti-#PSD. DA pentru a marginaliza o parte a populatiei, deja marginalizata. DA, pentru indepartarea Romaniei de orice valori vestice, unde astfel de discutii sunt de domeniul absurdului. DA, pentru a arunca pe geam 40+ milioane de euro, bani cu care se puteau construi TREI spitale de oncologie pentru copii. DA, pentru ca ne aratati ce specimene complet aiurea ne „reprezinta” in Parlament/Guvern. Si in final, DA, pentru ca acest „referendum” in mod clar va transforma minoritatea homosexuala in heterosexuali. „Felicitari”!”

„Vei merge la un referendum organizat de catre un infractor condamnat pentru frauda la un alt referendum, un referendum cu o intrebare foarte neclara. Bravo!”

“Nici nu ma asteptam la altceva din partea unei pesediste inutila ca tine. Nu stii sa faci nimic, decat sa urmezi turma de cretini din partid. Rusine, ma, Ioana”, au fost doar câteva dintre reacţiile utilizatorilor.

sursa

Recomandări

Iașul a primit bani de la Guvern pentru energia termică

Executivul a aprobat, în ședinta de joi, 11 noiembrie, alocarea unor sume din Fondul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *