luni , 25 ianuarie 2021 8:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un nou protest al polițiștilor în stradă

Politistii au protestat din nou in fata Institutiei Prefectului din Iasi. Sindicalistii au cerut anularea inghetarii salariilor de catre Guvern si reclama modul in care se impart anumite beneficii.

Dupa protestul care a fost organizat in ultima zi a anului trecut, politistii s-au adunat din nou la Iasi. Peste 70 de politisti s-au adunat la ora 12 pentru a-si exprima nemultumirea fata de deciziile guvernantilor. Politistii considera ca sunt expusi iar salariile nu sunt nici pe departe motivante.

Politistii pe timpul pandemiei au fost in linia intai. Au luptat cu acest virus care a rapus o lume intreaga, ei nu au beneficiat si nu beneficiaza de suport covid, in schimb, o parte din prefecturi beneficiaza. Pana si femeia de servici benefiaza, potrivit Florin Zlate- vicepresedinte Sindicatul National al Politistilor de Frontiera.

Au avut pancarte cu mesaje precum ” Jos Coruptia in PFR” sau „Echitatie salariala”.

Unii au venit chiar cu lanturi la picioare si cu maturi pentru a le prezenta guvernantilor.

Ne simtim prizonierii incompetentei guvernantilor si implicit a ministrului nostru de interne. In conducerea MAI avem practic niste maturoaie. Tot timpul am avut incompetenti care au fost de acord ca guvernantii sa fure din salariile politistilor. Noi consideram practic ca suntem furati la salariu, relatează Ioan Teneroi – vicepresedinte sindicatul EUROPOL.

Protestatarii au respectat numarul maximum de persoane care au voie sa formeze o adunare in vreme de pandemie, au purtat masca de protectie si au pastrat distanta fizica.

Recomandări

Certificat de pregătire fals descoperit la Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *