luni , 18 octombrie 2021 9:44 am
Iasi booked.net
-1°C

Un minor de 7 ani a murit în mâinile doctorilor

Azi dimineață, un minor în vârstă de șapte ani din județul Botoșani a murit în mâinile doctorilor. Aceștia au încercat timp de două ore să-l resusciteze.

Părinții din localitatea Ibănești și-au adus copilul de urgență la spital după ce acesta nu s-a mai putut ridica din pat ieri dimineața. Potrivit acestora, el se simțea de mai multe zile rău lipsind de la școală în tot acest timp.

Când a ajuns la spital, doctorii au făcut de urgență investigații, rezultatele confirmând faptul că băiețelul avea dezvoltată o insuficiență respiratorie acută, saturația de oxigen înregistrată fiind de 30%, plămânii fiind incapabili să mai oxigeneze creierul și să ajute inima să bată.

Potrivit medicilor, copilul a fost testat pentru Covid-19 cu un test rapid, acesta ieșind negativ. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost preluat de medicii legiști pentru a fi făcută o autopsie.

Doctorii consideră că băiețelul ar fi putut avea o afecțiune deosebit de gravă la nivelul inimii, cum ar fi miocardita, această afecțiune putând fi declanșată de răceala de care suferea.

Recomandări

Un copil a căzut în apa acumulată în fostul ştrand municipal. Acesta a fost salvat la timp

Un copil a căzut, joi seara, în apa acumulată în fostul ştrand municipal din Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *