marți , 18 ianuarie 2022 3:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un jucător de la Poli Iași riscă o amendă de 2000 de euro pentru critici aduse conducerii clubului

Umilinţa suferită de Poli Iaşi pe terenul ultimei clasate Concordia Chiajna a tensionat din nou atmosfera în Copou. Ionuţ Cioinac, căpitan al Politehnicii Iaşi în deplasarea de la Chiajna în absenţa lui Cosmin Frăsinescu şi Ovidiu Mihalache, a surprins prin declaraţiile sale date după partida în care gruparea din Copou a sfârşit prin a fi umilită de o echipă retrogradată.

Cioinac l-a criticat public pe preşedintele executiv Adrian Ambrosie, pe care îl acuză de faptul că nu şi-a respectat promisiunile făcute în vestiar de a le achita jucătorilor salariile restante. Asta deşi jucătorii au un singur salariu restant, întârzierea fiind de doar 11 zile la ora jocului cu Chiajna, scrie prosport.ro.

”Nu am fost pregătiţi ca să zic aşa pentru acest joc. A fost acel 0-0 cu Dinamo şi după aceea cred că am intrat cu toţii în vacanţă, începând de la conducerea administrativă şi până la noi. Îl aşteptăm pe domnul preşedinte să rezolve mâine sau poimâine. Deja a trecut o săptămână. Ne-a promis că vineri, nu s-a rezolvat nimic. Îl aşteptăm luni, marţi sau măcar vineri”, a declarat Cioinac.

”Dacă o întârziere la salariu cu 10 zile e cauza eşecul cu 4-1 la Chiajna, e foarte grav! Cui nu-i convine, e liber să plece”

În replică, preşedintele executiv Adrian Ambrosie l-a pus la punct pe fotbalistul Politehnicii şi i-a transmis că va fi amendat conform Regulamentului de Ordine Interioară: ”Dacă esta e cauza pierderii meciului cu 4-1, o întârziere de 10 zile la salariu, înseamnă că e foarte grav. Sunt surprins să aud asta de la Cioinac, un jucător care a beneficiat de pe urma clubului, a avut avantaje mari. Sunt surprins că a făcut aceste afirmaţii. Dar va suporta consecinţele conform Regulamentului de Ordine Interioară. Sunt surprins, pentru că am avut discuţii cu ei şi le-am explicat care este situaţia. Înainte de meciul cu Dinamo le-am dat un salariu restant, cu mari sacrificii. Ne-am împrumutat şi le-am achitat un salariu, pentru a fi liniştiţi. Acum au un singur salariu restant, scadenţa a fost pe 15 mai, deci întârzierea era de doar 11 zile la ora jocului. Cioinac să înţeleagă că niciun jucător nu a plecat de la acest club fără să-şi primească banii. Şi nici nu s-a ajuns ca la alte cluburi, să fie întârzieri de 4-5 luni. Şi anul trecut jucătorii şi-au luat banii mai târziu, după ce am primit banii din drepturile TV”, a reacţionat preşedintele Adrian Ambrosie, care i-a adresat un mesaj tăios lui Ionuţ Cioinac: ”Dacă domnul Cioinac caută ţap ispăşitor, atunci să se uite în oglindă. Asta e recomandarea mea după eşecul cu 4-1. Am încercat să le oferim condiţii dintre cele mai bune la jucători, aşa cum putem şi noi după toate necazurile pe care le-am avut. Deplasările se fac doar cu avionul, se fac cu câteva zile înainte de meci. Dacă vor condiţii ca la alte echipe, putem trece şi noi la autocar, la revenirea acasă după meci… Cui nu-i convine, e liber să plece. Avem nevoie de jucători de caracter la această echipă. Iar caracterul se formează în circumstanţele zilnice, este dovedit în momentele dificile ale vieţii”.

”Nu e normal să intri în vacanţă înainte de terminarea campionatului. Se vede efectul acestui sistem păgubos, fără miză. Jucătorii intră în vacanţă înainte de final”, a mai spus Ambrosie.

Surse din club susţin că, potrivit Regulamentului de Ordine Interioară, Ionuţ Cioinac riscă o amendă de până la 2.000 de euro după ieşirea de la finalul partidei cu Chiajna.

Ionuţ Cioinac, după meciul cu Chiajna: ”Nu am fost pregătiţi ca să zic aşa pentru acest joc. A fost acel 0-0 cu Dinamo şi după aceea cred că am intrat cu toţii în vacanţă, începând de la conducerea administrativă şi până la noi. Îl aşteptăm pe domnul preşedinte să rezolve mâine sau poimâine. Deja a trecut o săptămână. Ne-a promis că vineri, nu s-a rezolvat nimic. Îl aşteptăm luni, marţi sau măcar vineri. Din păcate trebuie să înţeleagă cei din conducere, că promisiunile pe care le fac şi de care nu se ţin se răsfrâng asupra echipei şi uitaţi unde se ajunge. Din cauza promisiunilor, nu neapărat a banilor. Dar şi din cauza banilor, că bani ne-au promis. Trebuie să înţeleagă şi ei că ne facem şi noi nişte planuri cu acei bani pe care îi muncim, ne tratează cum ne tratează şi uite la ce se ajunge. Un scor cu o echipă care e deja retrogradată, noi o echipă cu pretenţii, vrem play-off, Europa League, ajunge să ne bată Chiajna cu scorul ăsta ruşinos, pe care nu reau să îl pronunţ. Noi suntem sătui de promisiuni, dar nu pot să vorbesc eu despre viitorul clubului. Asta puteţi să-l întrebaţi pe domnul preşedinte Eu mai am contract încă un an, să vedem dacă ei mă mai vor în continuare Dacă nu, suntem bărbaţi, ne strângem mâna şi fiecare pe drumul lui”.

Recomandări

Pest 1000 de pacienți tratați în Secția de chirurgie plastică a Spitalului de Copii din Iași

𝐏𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐦𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̗𝐢 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐭̗𝐢 𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐢̂𝐧 𝐒𝐞𝐜𝐭̗𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐡𝐢𝐫𝐮𝐫𝐠𝐢𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐬𝐭𝐢𝐜𝐚̆ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *