luni , 25 ianuarie 2021 6:44 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un jucător de la FCSB a semnat cu Poli Iaşi: „Nu m-am gândit că voi juca aici”

CSM Poli Iaşi a anunţat, pe site-ul său oficial, că l-a împrumutat până la sfârşitul actualului sezon pe fundaşul Ştefan Cană (20 de ani) de la FCSB.

„Începând de astăzi, fundaşul Ştefan Cană este jucătorul Politehnicii Iaşi. El a venit în Copou sub formă de împrumut de la FCSB până la finalul campionatului. Ştefan Marian Cană s-a născut la data de 7 august 2000 în satul Heci, comuna Lespezi, judeţul Iaşi. A făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi sub îndrumarea profesorului Andrei Marian.

A fost remarcat de oficialii FCSB încă de la vârsta de 16 ani. La seniori a jucat la Farul Constanţa, în liga secundă, iar în actualul sezon a bifat o prezenţă în preliminariile Europa League în tricoul FCSB-ului (0-2 cu Slovan Liberec) şi două jocuri în Liga I, printre care şi cel din Copou pierdut de bucureşteni cu 5-2”, se menţionează pe site-ul citat.

Ştefan Cană a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să debuteze la noua sa echipă.

„Sunt foarte fericit că m-am întors acasă şi aştept cu nerăbdare să debutez la Poli Iaşi. Faptul că am făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi a contat în alegerea mea de a veni aici. Nu îi cunosc pe noii colegi, dar mă simt bine aici, băieţii chiar sunt de treabă. Nu m-am gândit că voi juca la Poli, dar sunt pregătit să dau totul pentru echipă. Îmi doresc să joc cât mai mult şi cât mai bine aici şi să ajut echipa”, a afirmat fundaşul.

În vârstă de 20 de ani, Ştefan Cană a jucat până acum la FCSB 2, Farul Constanţa şi FCSB.

Recomandări

Politehnica Iași s-a mărit

Lotul CSM Politehnica Iași prinde contur după ce gruparea din Copou s-a despărțit de mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *