Un interlop din Hârlău s-a trezit cu Poliţia la uşă după ce s-a dat şmecher pe reţelele de socializare

Date:

Mai multe forţe de ordine, printre care şi ofiţeri ai Serviciului de Acţiuni Speciale, au descins astăzi, în locuinţa unui bărbat de 28 de ani, din Hârlău, care este cercetat într-un dosar de ultraj.

Nicuşor Moldovanu sau „Johny Chass”, cum este el cunoscut pe Facebook, s-a trezit cu poliţiştii la uşă după ce, în ultima perioadă, a postat mai multe videoclipuri pe pagina socială în care a adus ofense Poliţiei Române. Fapta se încadrează la ultraj deoarece filmările de pe Facebook au caracter public şi, din acest motiv, poliţiştii de la Hârlău au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, care a deschis un dosar penal, informează nordestnews.ro.

„Vreau să arăt până unde a putut ajunge nenorocita asta de Poliţie. Nu face altceva decât să reprezinte un pericol public. Eşti plătit din banii oamenilor, să le oferi mă, atenţie. Unde e haina aia . Prezentaţi un pericol public, iminent. A început să se amendeze pentru că postam pe Facebook? Nenorociţii. Aţi dat 10 milioane amendă pentru că am postat pe Facebook. Să vadă lumea că sunteţi nişte panarame… Ţineţi cont, nu aveţi tatuaje. Dacă sunteţi atât de şmecheri şi mafioţi, tatuativa aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala, ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea. V-aţi luat cu cine nu trebuie, ţineţi cont! În fiecare judeţ, oraş, ce face poliţia? Ne dă amenzi peste amenzi că aşa cere şeful. Poliţia din oraşul Hârlău, am sesizat-o să mi se aducă şi mie un pachet, un pachet de 30 de lei de la Primăria Hârlău. Am făcut-o din ambiţie! Am făcut pentru că îmi cunosc drepturile. Potoliţi-vă până nu va sare lumea în cap şi o să ajungă să intre în casele voastre. Am primit amendă de 1000 de lei pentru că am cerut poliţiei să se potolească. Dacă handicapatul de şef este prost, nu trebuie să faci ca el (,…).” spune bărbatul într-unul dintre videoclipuri, şters în prezent de pe Facebook, însă obţinut de BZI.

Anterior descinderilor, bărbatul a mai primit o amendă contravenţională de Poliţie, tot pentru o postare de pe reţeaua socială.

2 COMENTARII

  1. Astia auajuns „interlopi” pentru ca politia nu si a facut treaba la timp. Toate relele in tara asta se intampla cu stirea si voia institutiilor. Si acum, ce sa vezi, asta i a demascat.

  2. Acuma toți țigani și toți ratați ii numiți interlopi toți sunt interlopi,pentru voi voi ii numiți interlopi pe toți ratați!!! Vai de ei interlopi ce a ajuns România,ăștia care ii numiți voi interlopi atunci adevărații interlopi unde sunt dacă voi ii faceți pe toți țigani care au făcut un an doi de puscarie și au tras de fiare interlopi pisamas pe voi.!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Întreaga rețea de coșuri stradale din municipiul Iași va fi modernizată

În cadrul campaniei de curățenie de primăvară, aflată în...

160 de apartamente vor fi construite în comuna Miroslava! Ce categorii de persoane pot beneficia de locuințe

Primăria Comunei Miroslava a depus o cerere de finanțare...

Moment decisiv pentru UAIC Iași! Astăzi se votează viitorul rector al universității

Astăzi, 18 martie 2024, va fi o zi crucială...