duminică , 17 octombrie 2021 7:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un individ a fost băgat în arest după ce şi-a lovit propria mamă

Un ieşean care şi-a lovit mama, apoi, i-a spart un geam al casei, a fost introdus după gratii de poliţişti. Femeia agresată ceruse poliţiştilor ordin de protecţie, care nu a fost respectat de către fiu.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurală Ciurea efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, distrugere, ameninţare şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 8 martie, un bărbat de 40 de ani ar fi agresat-o fizic şi ar fi ameninţat-o pe mama sa şi ar fi distrus un geam al locuinţei.

Ulterior împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecţie, pe care acesta l-a încălcat, la data de 14 martie a.c. şi data de 12 aprilie. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 aprilie bărbatul cercetat pentru violenţă în familie, distrugere, ameninţare şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Recomandări

IMAGINI REVOLTĂTOARE! O fată dintr-un centru de Plasament din Pașcani, bătută crunt de colegele de cameră

O fată dintr-un centru de plasament din Pașcani a fost bătută crunt de colegele sale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *