miercuri , 1 decembrie 2021 8:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un ieșean a fost premiat la un campionat internațional

Echipa Națională de Robotică a României AutoVortex a câștigat premiul I la campionatul internațional din Chicago, fiind prima dată în istoria de peste 30 de ani a concursului când o echipă din afara Statelor Unite ale Americii ocupă primul loc.

Reprezentanții României au fost marii câștigători ai Campionatului Internațional de Robotică, care a avut lor între 16-17 iulie la Chicago și la care unde au participat cele mai bune echipe de robotică din Statele Unite ale Americii.

Cele trei divizii ale echipei Naționale de Robotică a României AutoVortex au obținut șansa de a lua parte la campionatul din SUA, după victoria obținută la Campionatul Internațional de Robotică din Federația Rusă din aprilie 2021 și după câștigarea locului 1 la Campionatul de Robotică Asia Pacific din iulie 2021.

Echipa de Robotică a României este coordonată de asist. univ. dr. Panea Ionuţ Valentin din cadrul Departamentului de Finanțe al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi mentorată de studentul emerit Ion Rareş Ştefan.

Elevii participanţi au mai fost: Cudrici Dimitrie Sebastian – Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, Cezar Andrei Dunuţă – Colegiul Naţional „Sfântul Sava” din Bucureşti, Brînzan Victor – Şcoala Britanică din Bucureşti, Radu Andrei Laurenţiu – Colegiul Naţional „Vladimir Streinu” din Găeşti, Grec Carină Gabriela – Colegiul Naţional „Şcoala Centrală” din Bucureşti, Amăriei Claudia Catrinel – Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti, Vasile Theodor Adrian – Colegiul Naţional „Mihai Neculce” din Bucureşti, Iacob Ana Maria – Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti, Caraenache Ştefan – Colegiul Naţional „Matei Basarab” din Bucureşti, Ungureanu Radu – Colegiul Tehnic „Petru Maior” din Bucureşti, Milea Răzvan Iacob – Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti, Ungureanu Victor Bogdan – Liceul Cronos din Bucureşti, Rusu Luca – Şcoala Americană din Voluntari, Vişoiu Mihnea – Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti şi Melnic Mihai – Liceul Teoretic de Informatică din Iaşi.

Recomandări

Un ieșean a obținut locul I la Campionatul Internațional de la Chicago

Echipa de Robotică a României a obținut locul întâi la Campionatul Internațional de la Chicago, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *