marți , 30 noiembrie 2021 5:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un elev s-a rănit grav după ce a căzut de pe o balustrade, la o școală din Satu Mare. Ar fi consumat etnobotanice.

Un elev de 15 ani s-a rănit grav după ce a căzut de pe balustradă, la o școală din Satu Mare.

Adolescentul este cunoscut drept consumator de etnobotanice.”, a precizat şeful Inspectoratului Școlar Judeţean.

Accidentul a avut loc vineri la Şcoala Gimnazială din Odoreu, iar elevul ar fi putut fi sub influența etnobotanicelor, întrucât avea antecednete de consum.”, a precizat pentru Agerpres, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, Călin Durla.

Cei de la UPU mi-au precizat faptul că elevul a ajuns de mai multe ori la ei din cauza consumului de etnobotanice. E posibil ca tânărul să fi fost sub influenţa lor şi în momentul în care a căzut de pe balustradă.”, a spus inspectorul-șef. Potrivit acestuia, elevul a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital de la Cluj-Napoca, starea lui fiind stabilă în acest moment. „A fost necesară transportarea lui la Cluj-Napoca doar pentru că spitalul din Satu Mare nu avea chirurgie pediatrică şi era nevoie de o intervenţie chirurgicală în zona abdominală. Acum starea lui este stabilă.”, a precizat şeful ISJ.

Elevul era cunoscut ca având grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei, au precizat reprezentanţii ISJ Satu Mare, într-un comunicat. „Elevul era cuprins într-un program de consiliere la cabinetul şcolar. A fost elevul şcolii în clasele I-V, după care a frecventat clasele VI-VIII la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Declarat repetent în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv, s-a înscris din septembrie, pentru a repeta clasa, la Şcoala Gimnazială Odoreu.”.

În urmă cu câteva zile, un alt elev din Dorohoi s-a accidentat în condiții asemănătoare

Recomandări

Profesor cercetat după ce ar fi lovit un elev

Un profesor de la o şcoală din municipiul Huşi este acuzat de purtare abuzivă şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *