luni , 25 mai 2020 4:30 am
Iasi booked.net
-1°C

Un deținut din Focșani, condamnat pentru omor, a evadat

Ieri în jurul orei 14:15, s-a constatat că persoana privată de libertate Ciobotaru Vasilică, în vârstă de 39 ani, condamnat definitiv la 22 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de omor calificat, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior de pe raza localității Goleşti, la care desfășura activități lucrative, scrie realitateadevrancea.net

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsurile specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea. Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Focşani la numerele de telefon 0237/258707 sau 0749097361 – cms. șef Gură Georgeta purtătorul de cuvânt al unităţii, e-mail: pfocsani@anp.gov.ro Menţionăm faptul că, la momentul părăsirii, deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni albaştri, bluză de trening bleumarin cu sigla Adidas şi bocanci.

Înălţimea (cm): 168

Tipul sprâncenelor: Drepte

Tipul frunţii: Lată

Tipul bărbii: barbă rasă

Tipul nasului: Drept

Tipul mustăţii: mică

Tipul ochilor: Căprui

Tipul corpolenţei: atletică

Tipul gurii: Mijlocie

Semne particulare: Tatuaj braţ stâng

Tipul bărbiei: Mari d.t.

Tipul urechilor: mari lipite

Tipul feţei: ovală deschis

Tipul părului: şaten întins

loading...

Recomandări

Jurnalist condamnat la închisoare după ce a publicat o știre greșită despre coronavirus

Un jurnalist din Myanmar a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *