miercuri , 17 iulie 2019 1:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un copil de 9 ani din Comarna a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină. Şoferul a fugit

Un copil în vârstă de 9 ani, a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în localitatea Comarna, judeţul Iaşi, de un şofer care, după impact, a fugit, acesta fiind căutat de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, Nicolae Pralea, copilul rănit în Comarna a fost dus la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, în stare stabilă, scrie mediafax.ro.

„Pacientul era conştient, prezenta o plagă frontală cu sângerare, escoriaţii faciale şi la nivelul antebraţelor. Este stabil hemodinamic şi respirator. După acordarea îngrijirilor medicale de urgenţă a fost transportat la UPU din cadrul Spitalului Sfânta Maria”, a spus Pralea.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au spus că băiatul se deplasa pe carosabil, când a fost accidentat de o maşină, al cărui şofer nu a oprit după impact, fiind căutat.

„Din primele informaţii reiese că şoferul unei autoutilitare a acroşat un băiat în vârstă de 9 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma impactului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, acesta fiind acum căutat de către poliţişti “, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Recomandări

Un singur ofertant la licitaţia pentru 16 tramvaie în Iaşi: vom avea tramvaie poloneze

Un producător polonez a depus singura ofertă la licitaţia pentru 16 tramvaie noi în Iaşi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *