marți , 27 iulie 2021 11:42 am
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat urmărit internațional a fost prins de polițiștii ieșeni

Ieri, în jurul orei 09.00, polițiștii Serviciului Rutier Iași au prins un bărbat, din Italia, care era dat în urmărire internațională.

Bărbatul conducea o mașină pe raza orașului Podu Iloaiei cu viteza de 77 km/h, limita legală de viteză fiind de 50 km/h.

La verificarea actelor acesta a prezentat polițiștilor rutieri acte de identitate (carte de identitate și permis de conducere) bănuite ca fiind false.

După investigațiile făcute în colaborare cu polițiștii Biroului Urmăriri Iași și Serviciului Criminalistic Iași, s-a constatat că bărbatul ar avea alt nume și este dat în urmărire internațională, pe numele său fiind emis de către Judecătoria Oradea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Mai mult decât atât, pe numele său autoritățile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare în vederea predării.

Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Iași.

Pentru acest fapt a fost întocmit un dosar penal în care se fac investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și uz de fals.

Recomandări

Accident rutier mortal în județul Iași!

Noapte plină de evenimente pentru polițiștii rutieri.  Pe drumul Iași, Schitu Duca, în dreptul localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *