Un bărbat internat într-un spital din București, a fost găsit mort pe stradă. Nimeni nu știe când a plecat din spital

Date:

Un bărbat internat într-un spital din Bucureşti a fost găsit mort într-un pasaj, după ce a plecat din spital fără ca cineva să sesizeze lipsa lui.

„Unchiul meu a dispărut sâmbătă, 10 August, în jurul orelor 15.00, din Spitalul Clinic de Psihiatrie Al. Obregia din București (unde era internat de 3 zile pentru investigații), din neatenția si NEPĂSAREA personalului medical. A fost găsit mort în noaptea de sâmbătă spre duminică în pasajul Aerogării, la aproximativ 10 ore după dispariție”, a scris pe Facebook, Laura Melania, nepoata bărbatului.

„Bănuim că s-a dezorientat, s-a speriat, iar într-un moment de luciditate, și-a dat seama că s-a pierdut, a vrut să se întoarcă la spital, dar nu a mai știut. Singurul nume de spital pe care și l-a amintit a fost Colentina (fiind internat acum o lună acolo) căci am aflat că la scurt timp a ajuns acolo, a intrat în secția de Neurologie întrebând unde este internat. Evident, s-a lovit de aceeasi INDIFERENȚĂ, nimeni nu l-a băgat în seamă, și a plecat mai departe, mai dezorientat decât intrase.

Am nevoie să aflu ce s-a întâmplat, cu ce s-a deplasat, să merg pe urmele lui ca să aflu adevărul, nu putem avea liniște până nu facem lumină și sper eu, dreptate în ceea ce privește spitalul care a permis unui pacient cu reale probleme să plece pur și simplu”, se arată în postarea de pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează în data de 23 aprilie...

Bulevardul Socola va fi închis până pe 30 aprilie

În perioada 15-30 aprilie, între orele 08:00 – 18:00,...

O nouă proiecție video pe fațada BCU Iaşi

𝐁𝐢𝐛𝐥𝐢𝐨𝐭𝐞𝐜𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐚̆ 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫𝐚̆ „𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐄𝐦𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮” 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 𝐯𝐚̆ 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆...