joi , 21 noiembrie 2019 10:05 am
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a ajuns în spatele gratiilor. Acesta are de executat o pedeapsă de 2 ani

La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, emis de Curtea de Apel Iași, pe numele unui bărbat, de 81 de ani, din mun. Iași.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat.

  • La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare, emis de Curtea de Apel Iași, pe numele unui bărbat, de 46 de ani, din mun. Iași.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat.

  • La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 6 ani închisoare, emis de Curtea de Apel Iași, pe numele unui bărbat, de 47 de ani, din mun. Iași.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, mărturie mincinoasă şi spălare de bani.

  • La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vlădeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 6 luni și 20 de zile de închisoare, emis de Judecătoria Iași, pe numele unui tânăr, de 21 de ani, din comuna Vlădeni.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și lovirea sau alte violențe.

În baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, aceștia au fost încarcerați în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepselor.

Recomandări

Drumul Iași – Suceava: pot începe lucrările la primii 52 km

Unul dintre cele mai importante proiecte ale Consiliului Județean (CJ) va demara în primăvara anului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *