marți , 18 mai 2021 6:20 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat din Suceava a bătut la uşa locuinţei soţiei lui şi a fost arestat de poliţişti

Un bărbat din Suceava a bătut la uşa locuinţei soţiei lui şi a fost arestat de poliţişti. Va fi dus în faţa judecătorului şi e posibil să primească o măsură judiciară dură.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.15, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin 112 de o femeie în vârstă de 32 de ani, care a reclamat că soţul său bate la uşa apartamentului.

Poliţiştii de la Burdujeni tocmai emiseseră ordin de protecţie în acest caz, soţul în vârstă de 36 de ani fiind evacuat din locuinţă şi având interdicţie de a se apropia la mai puţin de 200 de metri de soţie sau de apartament.

Asta după ce sâmbătă, 25 ianuarie, bărbatul o lovise pe soţie de faţă cu copiii minori în vârstă de 10 şi 14 ani.

Poliţiştii au constatat că bărbatul a încălcat ordinul (prin faptul că a bătut insistent la uşă acesta s-a apropiat, evident, la mai puţin de 200 de metri de locuinţă), scrie Monitorul de Suceava.

El a fost condus la sediul Secţiei Burdujeni, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante de „nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu”, iar în urma probatoriului administrat s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore în arestul poliţiei judeţene. Următoarea măsură va fi probabil controlul judiciar.

Recomandări

Un bărbat din județul Iași a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Vineri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au aplicat un mandat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *