sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat din Pașcani a amenințat oamenii legii și a ajuns după gratii: „Când ies din puşcărie, te omor“

A vrut să se dea zmeu, dar a încheiat prin a fi încarcerat.  Un individ din zona Paşcaniului a fost condamnat la 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de ultraj şi distrugere.

Gheorghe Ţaralungă a fost deja încarcerat.

El a comis faptele pe 5 martie 2019, pe timp de noapte. Atunci, soţia sa a sunat la poliţie şi a anunţat că Ţarălungă face scandal în faţa casei surorii ei. Doi poliţişti s-au deplasat la faţa locului. Pe traseu, l-au găsit pe Ţarălungă, căruia i-au cerut să se legitimeze. În acel moment, individul a început să îi înjure şi insulte. Ţarălungă a fost dus la secţia de poliţie, acolo unde a spus că s-a liniştit şi că vrea să meargă acasă.

Agenţii au ajuns cu Ţarălungă acasă, acolo unde a continuat scandalul. Ţarălungă a fost încătuşat şi s-a descătuşat spunând că „este şmecher, nu-i este frică de poliţie şi parchet, că a făcut puşcărie, iar pentru faptele pe care le săvârşeşte va face doi ani de puşcărie după care, în momentul în care va ieşi din închisoare, îi va omorî, că doar nu o să se mute cu serviciul din sat întrucât are familie“. La proces, individul a recunoscut faptele, relatează ziaruldeiasi.ro

Recomandări

O senatoare PNL a sunat la 112 și a chemat Poliția pentru că ȘOȘOACĂ nu poartă MASCĂ în Parlament

Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL și președintele Comisie de Apărare, a sunat luni la 112 din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *