joi , 20 ianuarie 2022 8:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat din Iași și-a ucis soția. Ce l-a determinat pe bărbat să facă această crimă abominabilă

Un bărbat din comuna Țibana, județul Iași, și-a ucis cu bestialitate soția. Cel care i-a jurat credință veșnică i-a luat viața fără remușcări.

Individul a fost reținut și a fost dus deja în în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Cazul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, atunci când soții Axinte, din comuna Țibana, județul Iași, au consumat în exces băuturi alcoolice.

După ce s-au îmbătat, spun anchetatorii, bărbatul a început să îi reproșeze soției sale că îl înșală. Discuția a degenerat iar Fănică Axinte (51 de ani) a început să își lovească femeia cu pumnii și picioarele. La un moment dat, a luat un vătrai și a lovit-o puternic în zona capului. Femeia, în vârstă de 43 de ani, s-a zbătut și a încercat să scape însă a fost izbită cu tâmpla dreaptă de tăblia patului, murind pe loc, scrie cancan.ro.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, instituția care desfășoara ancheta, corpul femeii era acoperit pe jumătate de vânătăile suferite în timpul agresiunii. Un vecin de-al familiei Axinte a spus că, lovită puternic cu vătraiul, femeia a rămas fără un ochi în timpul agresiunilor cumplite.

„El era un om cuminte și serios, iar femeia era harnică, gospodină, curată. Chiar ne-a surprins, nu știu de la ce a pornit”, n-a spus un vecin. Fănică Axinte riscă până la 20 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *