Un bărbat din Iași i-a dat cu toporul în cap fratelui pentru că a dansat cu iubita sa

Date:

Adunaţi la ziua de naştere a unei fetie de opt ani, doi fraţi din Iaşi au fost implicaţi într-un conflict absurd în urma căruia unul a ajuns la puşcărie iar celălalt la spital.

Cătălin Buga, de 29 de ani, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de tentativă la omor. Individul locuia cu concubina sa atunci când a comis fapta. Pe 19 februarie 2018, amândoi au fost chemaţi de fratele lui Buga la ziua de naştere a fiicei sale, de opt ani, scrie adevarul.ro.

Aniversarea a fost mai degrabă una a adulţilor, cei doi fraţi şi partenerele lor consumând în jur de 5-6 litri de bere, potrivit judecătorilor. La un moment dat, între Cătălin Buga şi concubina sa a apărut un conflict, Buga fiind supărat că femeia a dansat prea lasciv cu fratele său.

„În aceste condiţii, victima i-a cerut inculpatului să se liniştească sau să părăsească locuinţa. Aparent, inculpatul Buga Cătălin «s-a potolit şi la scurt timp a ieşit afară din locuinţă, fără a spune ceva. Ulterior, din casă a ieşit şi persoana vătămată, cu scopul de a merge la toaletă. Imediat după ce a pătruns în holul locuinţei, persoana vătămată l-a observat pe inculpatul în hol, în dreptul uşii de acces în casă, iar asupra sa avea un topor. Fără ca inculpatul să-i adreseze vreun cuvânt, acesta i-a aplicat o lovitură cu partea metalică la nivelul capului, lateral stânga“, se arată în motivarea judecătorilor.

Aceştia au mai arătat că Buga a intrat peste femei şi copii în casă şi i-a ameninţat pe toţi cu moartea. Ulterior, concubina sa a fugit, însă individul a venit după ea şi a lovit-o cu pumnii. Fratele agresorului a ajuns la spital, fiind salvat de medici, mai  scrie adevarul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...