marți , 15 iunie 2021 4:48 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat din Iași este acuzat de trafic de etnobotanice

Un individ acuzat de trafic cu etnobotanice a fost pus în libertate ieri de magistrații ieșeni. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus ieri condamnarea lui D. L. A. la 1 an și 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de etnobotanice.

În același timp, instanța l-a pus în libertate pe individ, dat fiind faptul că pedeapsa aplicată este una cu suspendare.

În același dosar, magistrații ieșeni i-au condamnat pe V. C. T. și Liviu C. M. zis „Bavarez”, la câte 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare. De asemenea, instanța i-a obligat pe cei trei indivizi să muncească în folosul comunității, pe o perioadă de 90 de zile, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială Iași, fie în cadrul unei instituții aflate în subordinea Direcției Exploatare Patrimoniu Iași, fie la Primăria sau Consiliul Local Iași.

Procesul ieșenilor a început pe 26 februarie 2021. Atunci, oamenii legii i-au trimis pe cei trei în judecată pentru trafic cu etnobotanice. La finele anului trecut, 2 dintre cei 3 tineri ieșeni au ajuns după gratii, fiind bănuiți de trafic cu etnobotanice.

Recomandări

Un artist din Iași a ajuns după gratii

Un bărbat de 30 de ani a ajuns la închisoare din cauza unor substanțe interzise. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *