luni , 1 martie 2021 11:24 am
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat din Iași aflat în scaunul cu rotile condamnat într-un dosar de trafic de droguri

Un bărbat de 32 de ani, suferind de un handicap grav, a fost condamnat alături de alte două persoane într-un dosar de trafic de droguri.

Cele trei trei persoane din Iaşi au fost condamnate de Curtea de Apel Iaşi, prin sentinţă definitivă, într-un dosar de trafic de droguri. Cel de la care ar fi pornit dosarul, un bărbat de 32 de ani pe nume Vasile Lesenciuc, a primit 1 an şi 9 luni de închisoare cu suspendare. Bărbatul are o situaţie medicală complicată, fiind suferind de tetrapareză spastică şi având însoţitor, scrie adevarul.ro.

„În vederea suplimentării veniturilor şi pentru a-şi asigura consumul propriu de droguri, inculpatul Lesenciuc Eduard Vasile a decis să demareze o activitate de trafic de droguri de risc. În contextul în care inculpatul este imobilizat în scaunul rulant, a apelat la sprijinul fratelui său, inculpatul Lesenciuc Ramon Gabriel“, au precizat judecătorii ieşeni.

Magistraţii au mai arătat că drogurile era comandate prin intermediul unor legături infracţionale pe care Vasile Lesenciuc le are în Italia, acolo unde a mai fost condamnat, în trecut. Acum trei ani, Gabriel Lesenciuc l-a întâlnit pe Sebastian Ghiciuc, cei doi stabilind la un moment dat să se ocupe cu traficul de canabis. Alături de Vasile Lesenciuc, cei doi au mers, în august 2017, şi au ridicat 1 kilogram de canabis care fusese cumpărat de cel din urmă din Spania, contra sumei de 3.500 de euro. Cei trei au fost prinşi în flagrant delict, la scurt timp, de anchetatori, mai scrie adevarul.ro.

Recomandări

Șoferiță beată, implicată într-un accident pe Iași – Voinești

O șoferiță a fost prinsă cu o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *