Un bărbat din Iaşi a găsit 5.000 de euro într-un bancomat

Date:

Ieşeanul a sunat la Poliţie imediat după ce a văzut cei 5.000 de euro rămaşi în fanta bancomatului şi spune că nu s-a gândit nicio clipă să şi-i însuşească.

Un ieşean a dovedit înalt spirit civic, anunţând poliţia când a găsit peste 5.000 de euro la un bancomat. Pe data de 2 ianuarie, domnul Radu, în vârstă de 50 de ani, a mers la un bancomat de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Iaşi pentru a retrage o sumă de bani, potrivit adevarul.

A observat în fanta de eliberare a banilor, peste 5.000 de euro, dar nicio secundă nu s-a gândit să şi-i însuşească, ci a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre acest fapt. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii.   Cu această ocazie, i-a fost înmânată de către conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi o scrisoare de mulţumire pentru implicarea civică în situaţia dată.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp se prezentase un bărbat, care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată.  Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, a revenit la unitatea bancară, situaţia fiind clarificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...