vineri , 3 decembrie 2021 9:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat din Botoșani a primit 8 ani de inchisoare

Un bărbat din Botoșani condamnat în Italia la opt ani de închisoare pentru viol în grup va fi transferat într-o unitate de detenție din țară pentru a fi mai aproape de familie.

În vârstă de 35 de ani, A. A. a fost condamnat definitiv în februarie 2018, în urma unei decizii a Curții Supreme de Casație din Italia și a executat deja aproape jumătate din pedeapsă.

Potrivit anchetatorilor italieni, faptele ar fi avut loc pe 4 iunie 2010, în localitatea Ponza (n.r. – o insulă din Marea Tireniană), când botoșăneanul, împreună cu alte patru persoane (judecate separat), i-au dat de băut unei tinere cu handicap fizic, administrându-i pe ascuns în băuturile alcoolice și medicamente psihotrope. Când drogurile și-au făcut efectul, iar tânăra era lipsită practic de apărare din cauza ingestiei de alcool și benzodiazepină, cei patru au violat-o în grup, în cadrul unei orgii sexuale. Când tânăra și-a revenit, a mers la poliție și a făcut plângere, iar botoșăneanul a fost arestat preventiv. Ulterior, el a fost eliberat anticipat și reîncarcerat în martie 2018, de atunci el executând pedeapsa dictată de magistrații italieni.

Recomandări

Tânără acuzată de instigare la viol şi lipsire de libertate

O tânără de 19 ani din municipiul Botoşani a fost arestată preventiv pentru 30 de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *