duminică , 26 septembrie 2021 4:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat de 54 de ani a murit electrocutat la locul de muncă

Un bărbat de 54 de ani a murit, după ce s-a electrocutat la locul ce muncă. Acesta monta un atenuator pentru descărcarea curenţilor de inducţie la un stâlp de înaltă tensiune. 

Accidentul de muncă s-a petrecut la o staţie de transformare aparţinând Transelectrica din localitatea Smârdan.

‘Un angajat al societăţii Electromontaj Bucureşti, sucursala Bacău, care monta un atenuator pentru descărcarea curenţilor de inducţie, a pus mâna pe fir şi s-a electrocutat, este vorba de un fir care asigura împământarea prin care se descarcă acei curenţi de inducţie’, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Galaţi, Carmen Corodeanu.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi.

La sosirea echipajului la faţa locului, au găsit victima, un bărbat de 54 de ani, căruia i se efectuau deja manevrele de resuscitare de bază, respectiv compresiuni şi ventilaţii, de către colegii lui de muncă. Echipajul ambulanţei a preluat manevrele de resuscitare, le-au continuat circa 50 de minute, dar fără succes, fiind declarat decesul’, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.

În acest caz a fost deschisă o anchetă a ITM Galaţi.  Cercetările sunt efectuate și de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Recomandări

VIDEO: Rețea pentru furt de combustibil, destructurată

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti în urma unor percheziţii la persoane care sustrăgeau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *