sâmbătă , 15 mai 2021 10:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat a fost ucis de fulger, la Sarmizegetusa Regia

Tragedia s-a produs joi după-amiază, în timpul unei furtuni. Bărbatul în vârstă de 47 de ani, din Bucium, făcea parte din dispozitivul de pază de la Sarmizegetusa Regia.

De asemenea, doi turiști din Buzău, soț și soție, care vizitau situl arheologic al fostei capitale dacice au fost răniți și au ajuns la spital.

„Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar doi soţi, aflaţi în vizită la situl arheologic, au suferit traumatisme din cauza descărcărilor electrice produse în zonă. Pompierii militari ai Detaşamentului Orăştie, specializaţi în acordarea primului ajutor, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au acţionat pentru salvarea victimelor, doi soţi din Pogoanele, judeţul Buzău. Cei doi soţi, ce prezentau semne ale descărcării electrice, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi au fost duşi conştienţi şi cooperanţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăştie. Din păcate, pentru a treia victimă nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieţii”, a precizat ISU Hunedoara.

 

Recomandări

Salvat în ultima clipă după ce a fost lovit de fulger

Un bărbat de 35 de ani din Tomești a fost lovit de fulger sâmbătă seară. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *