luni , 6 decembrie 2021 9:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat a fost DECAPITAT în urma unui accident AUTO

Șicanarea în trafic dintre șoferii unui TIR și al unei autoutilitare s-a soldat cu moartea unui bărbat, prin decapitare, vineri seară, pe Drumul European 70, pe raza județului Teleorman.

Accidentul s-a produs după ce între cei doi șoferi s-a produs o șicanare, iar șoferul TIR-ului a frânat brusc, în fața autoutilitarei, conform surselor G4Media. Aceasta a fost lovită din spate de un alt TIR și izbită în vehiculul din față, pasagerul autocamionetei decedând în urma impactului, transmit surse de la fața locului.

În timpul cercetării la fața locului între conducătorii auto a avut loc un conflict, iar polițiștii au intervenit pentru aplanare.

Unul dintre agenți, folosind spray-ul lacrimogen aflat în dotare, l-a pulverizat în direcția agresorului, însă jetul a fost proiectat, de vânt în celălalt agent. Acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale.

Recomandări

Plan roșu de intervenție. Șapte persoane au ajuns la spital după ce un șofer din Iași ar fi adormit la volan (VIDEO)

A fost activat planul roşu de intervenţie marți noapte (în jurul orei 2:00), în judeţul …

One comment

  1. La pușcărie cu amândoi șoferii și cel din fata ce a frânat brusc și cel din spate ce nu a păstrat distanța față de mașina aflată intre ei!!! Da pușcărie cu ani grei nu suspendare și altele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *