sâmbătă , 17 august 2019 4:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe Teatrul Naţional (VIDEO)

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a pus pe jar autorităţile, după ce acesta anunţa că se va arunca în gol de pe clădirea Teatrului Naţional.

Îmbrăcat în hainele super eroului Superman, a stat suit pe vârful clădirii mai bine de o oră jumătate, timp în care un negociator a încercat să-l coboare de acolo. În afară de negociatorul oficial, a mai intervenit şi o prietenă de pahar a bărbatului suit pe clădire, încercând într-o manieră comică să-l convingă să coboare de acolo promiţându-i o sticlă de vin.

La faţa locului au fost imobilizate mai multe echipaje de intervenţie ale Pompierilor, care au pregătit o saltea pneumatică, pentru situaţia în care bărbatul s-ar fi decis să sară. Echipajele celor de la SMURD şi poliţie, au fost şi ele pregătite să intervină în orice situaţie.

Nu este prima dată când bărbatul face acest circ, exact de pe aceiaşi clădire, invocând de această data faptul că nu i s-a dat o casă mai mare. După lungi negocieri, a fost convins să coboare, fiind în cele din urmă condus la secţia de poliţie.

Recomandări

Se caută PREOT CU EXPERIENȚĂ pentru biserica spitalului Sf. Spiridon

Concurs inedit la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași. S-a scos la concurs postul de preot …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *