luni , 25 mai 2020 8:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Un avion cu peste 130 de pasageri la bord, direcţionat de la Suceava spre Iaşi, din cauza ceţii

Aeronava Bologna – Suceava, cu 131 de pasageri la bord, nu a putut ateriza, ieri, pe aeroportul din Salcea, judeţul Suceava, din cauza ceţii, cursa fiind direcţionată spre Iaşi. Alţi 164 de oameni, care aşteptau îmbarcarea spre Bologna, pot amâna zborul sau să ceară banii înapoi pe bilet.

Conform directorului aeroportului Ştefan cel Mare, Ioan Măriuţa, în aeronavă se aflau 131 de pasageri. Alte 164 de persoane aşteptau să se îmbarce în avionul care nu a mai ajuns la Suceava, cu destinaţia Bologna.

^

Aceştia pot fie să îşi amâne zborurile şi să plece cu alte aeronave, fie să ceară banii de pe bilete înapoi, scrie mediafax.

“Este ceaţă foarte densă, vizibilitatea redusă, sub 50 de metri şi din acest motiv s-a aterizat la Iaşi. În aeronavă se aflau 131 de persoane. Următorul zbor urmează să ajungă diseară, la ora 21.00 de la Luton (Londra), însă nu ştim ce se va întâmpla cu acesta. Aşteptăm să vedem cum evoluează vremea. Deocamdată suntem pe avertizare cod galben de ceaţă”, a declarat directorul aeroportului Ştefan cel Mare, Ioan Măriuţa.

Din cauza vremii şi vineri au existat probleme, alte două aeronave, cea de la Londra şi cea de la Milano-Bergamo aterizând la Iaşi.

reclama adnow

loading...

Recomandări

Cum va fi înmormântat IPS Pimen

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a anunţat, joi, ca există posibilitatea să apeleze la o restrângere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *