Un adolescent din Iași a mers în excursie la Vatra Dornei cu o mașină furată

Date:

Scene din filmele de acțiune sâmbătă seară la Vatra Dornei. Totul a plecat de la un adolescent în vârstă de 17 ani, care era căutat de polițiștii din Iași pentru comiterea mai multor fapte.

Mai exact, polițiștii dorneni au primit informații de la colegii lor că un anume Răzvan P. se află în zona de munte a județului Suceava la volanului unui autoturism marca Range Rover furat. Mai mult, tânărul care nu avea permis de conducere ca urmare a faptului că nu împlinise 18 ani este suspect și de comiterea infracțiunii de tâlhărie, dar și de faptul că a părăsit locuința, unde fusese plasat în arest la domiciliu pentru o faptă de furt.

Sâmbătă seară, în jurul orelor 19.00, mașina Range Rover suspectă a fost observată în cartierul Unirea, în apropiere de sediul Poliției din Vatra Dornei. Echipajul aflat în patrulare a făcut semnalele necesare pentru ca șoferul să tragă pe dreapta pentru a fi legitimat. Inițial, suspectul a încetinit, dar apoi a călcat pedala de accelerație și a încercat să scape cu fuga. Trei echipaje de poliție au fost mobilizate pentru a-l prinde pe fugar, lucru care a fost posibil abia la Dorna Candrenilor, după o urmărire de circa 10 km.

Suspiciunile polițiștilor s-au dovedit întemeiate, iar la volan a fost găsit exact cel căutat. Răzvan Pânzariu a fost dus în cătușe la sediul Poliției Vatra Dornei, unde oamenii legii l-au audiat. Cu această ocazie au aflat că adolescentul avea asupra sa peste 2.000 de lei și era cazat la un hotel din localitate sub un nume fals. Tânărul venise la schi la Vatra Dornei și se pare că înainte de a ajunge în această stațiune a mai fost cazat o noapte și în Gura Humorului.

Mai mult, după ce a fost testat cu etilotestul s-a constatat că acesta consumase și băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Valoarea din etilotest a fost de sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât acesta se încadrează la contravenție și nu la infracțiune. De altfel, în mașina furată cu care a fugit de polițiști s-au găsit mai multe sticluțe de 50 ml, dar și una de 200 de ml de whisky, sticle care erau goale, potrivit monitorulsv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...