duminică , 17 ianuarie 2021 7:49 am
Iasi booked.net
-1°C

Un adolescent din Harghita a furat patru telefoane mobile de la un curier pe care l-a înjunghiat

Un adolescent de 15 ani din Harghita a fost arestat pentru 30 de zile după ce a ademenit un curier, l-a înjunghiat în zona gâtului și apoi a furat un colet cu conținea patru telefoane mobile.

Incidentul extrem de grav a avut loc în orașul Bălan, pe data de 6 ianuarie 2020, în jurul amiezii, atunci când curierul a fost contactat de o persoană cu identitate falsă și convins să-i aducă un colet în valoare de 3.000 de lei, scrie observator.tv.

După ce s-au întâlnit, destinatarul a desfăcut pachetul şi l-a studiat, iar, în timp ce curierul procesa în baza de date predarea/primirea coletului, adolescentul l-a înțepat cu un cuțit în zona gâtului și s-a făcut nevăzut.

La fața locului a sosit imediat un echipaj de urgență care i-a acordat primul ajutor curierului, după care l-a transportat la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale și apoi internat, în stare stabilă.

Potrivit IPJ Harghita, după două săptămâni de investigaţii laborioase, în care au imaginat multiple scenarii, ce au parcurs o multitudine de ipoteze de anchetă şi au vizat infractori dintre cei mai „versaţi”, poliţiştii au constatat că firul cercetărilor a condus la un personaj de numai 15 ani, acesta fiind mai întâi reţinut pe 24 de ore, iar mai apoi arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

Recomandări

Atenție la „premiile” irezistibile anunțate prin mesaje, de sărbători! Hackerii folosesc numele unor firme cunoscute

Mulți români au devenit zilele acestea ținta unui atac cibernetic. Oamenii primesc pe telefon sau calculator un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *