joi , 15 aprilie 2021 7:03 am
Iasi booked.net
-1°C

Un administrator al unui complex rezidenţial de lux din Iaşi a fugit cu banii de la întreţinere

Administratorul unui complex de lux din Iaşi ar fi fugit cu banii cu care ar trebuit să acopere cheltuielile de întreţinere pentru câteva luni.

Locatarii din trei blocuri ale complexului Exclusiv Residence Copou au fost înştiinţaţi, printr-o notificare trimisă de E-On, că urmau să fie debranşaţi de la gaz şi curent dacă nu acoperă cheltuielile restante în cel mai scurt timp, deşi aceştia plătiseră deja în fiecare lună suma necesară administratorului, Florin Z., scrie ziaruldeiasi.ro.

Complexul de lux Exclusiv Residence Copou, cel în care locuiesc păgubiţii, aparţine fraţilor Negurici, unii dintre cei mai mari dezvoltatorii imobiliari ieşeni, care după eveniment şi-ar fi trimis avocatul să le ceară locatarilor să achite suma de 1.800 de lei ca să nu rămână fără căldură şi curent.

„Florin Z. a dispărut, iar în locul lui este un alt administrator. Din câte am auzit, soţia lui Z. este şi cenzorul fraţilor Negurici. Adică este sau a fost contabila lor. Au fost primite notificări de la cei de la E.ON că vor închide curentul şi vor scoate contoarele de la fiecare apartament”, a precizat un locatar pentru sursa citată.

Deşi fuga administratorului s-a petrecut acum trei săptămâni, nicio plângere nu a fost depusă până acum. „În legătură cu această situaţie nu a fost înregistrată nicio plângere până în prezent”, au precizat astăzi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Florin Z. administra cele trei blocuri prin intermediul firmei sale private Sodalis SRL.

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *