duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

ULTIMA ORĂ! Lovitură cruntă pentru ieșeni: tradiționalul foc de artificii de la Sărbătorile Iașului a fost INTERZIS

„În cursul zilei de astăzi, 15 octombrie 2018, la ora 14.29, Inspectoratul de Poliție Județean Iași a notificat firma responsabilă de organizarea jocului de artificii programat pentru finalul super concertului din cadrul celei de-a XXVII-a ediții a Sărbătorilor Iașului că, în baza prevederilor Legii 126 / 1995 privind regimul materiilor explozive, nu eliberează avizul necesar pentru desfășurarea spectacolului”, este anunțul șoc făcut pe pagina de Facebook a Primăriei.

„Cu exact o săptămână în urmă, pe 8 octombrie 2018, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturdza” al Județului Iași elibera firmei respective, în baza aceleiași Legi 126 / 1995, un acord pentru organizarea jocului de artificii în seara zilei de 15 octombrie 2018.

Notificarea de astăzi, 15 octombrie 2018, a Inspectoratului de Poliție Județean Iași invocă faptul că acordul din 8 octombrie 2018 al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturdza” al Județului Iași „și-a pierdut valabilitatea”, mai arată reprezentanții municipalității.

În aceste condiții, pentru a nu intra în conflict cu instituțiile statului, Primăria Municipiului Iași a decis să nu mai organizeze tradiționalul joc de artificii la sfârșitul super concertului de astăzi. Mai multe detalii vor fi oferite în perioada următoare.

„Ne cerem iertare ieșenilor și le mulțumim pentru înțelegere!”, mai spun autoritățile locale

Reamintim că astăzi, 15 octombrie 2018, în cadrul celei de-a XXII-a ediții a Sărbătorilor Iașului, în fața Palatului Culturii este organizat un concert în care evoluează, în ordine, artiștii și formațiile ieșene Tangerine, Diana Bahrin, Alexia și Matei, RAO, Ioana Dumbravă și Dya, apoi vedetele naționale Keo & Roxana Cozma, Annes, Nicoleta Nucă, Compact, Bună seara, prieteni! (Cristi Minculescu, Valter și Boro, ex-Iris), Delia și Holograf.

INFO IAȘI transmite LIVE spectacolul din Piața Palatului Culturii.

http://

Recomandări

Vitezomani în obiectivul radarului. Tot mai mulți șoferi încalcă restricția de viteză în localități (FOTO-VIDEO)

Mai mulți șoferi au fost opriți în trafic, pentru că nu au ținut cont de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *