vineri , 5 martie 2021 3:22 pm
Iasi booked.net
-1°C

Udrea a post depistată pozitiv cu noul coronavirus

Conform informaţiilor existente, Elena Udrea a fost diagnosticată cu COVID-19. Fost deputat şi vicepremier, Udrea s-a imbonavit cu virusul din Wuhan. Nu se ştie cu exactitate de unde a contactat aceasta virusul.

În pofida faptului că a luat virusul, conform unor surse wowbiz.ro, starea de sănătate a Elenei Udrea este una bună.

Informaţiile au fost relatate de surse din anturajul blondei. Se pare că, din fericire, starea fostului politician este una bună. Fostul ministru a petrecut de sărbători la munte. Pe contul acesteia de Facebook au apărut mai multe poze de la munte dar blonda nu a precizat unde se află.

Elena Udrea a fost o apropriată a fostului președinte Traian Băsescu deţinând funcţiile de consilier prezidenţial, şeful Cancelariei Prezidenţiale, deputat, ministru al turismului, ministru al dezvoltării regionale. Aceasta a fost recent condamnată într-un dosar de corupţie, potrivit bzi.ro.

Elena Udrea a fugit, după condamnare, în Costa Râca. Împreună cu Alina Bâca, blonda de la Cotroceni s-au sustras răspunderii penale. Totuşi, Elena Udrea a revenit în ţara iar judecata se reia de la zero din cauza nelegalităţii completului de 5 judecători.

Recomandări

Șase elevi confirmați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore la nivelul județului Iași

La nivelul județului Iași, cazurile COVID-19 confirmate în unitățile de învățământ arată astfel: Număr preșcolari/ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *