miercuri , 27 mai 2020 2:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Ucigașul de copii care a îngrozit România. Acum vrea să fie liber

Viorel Chirilă, condamnat la închisoare pe viață pentru crimele și violurile comise asupra unor copii, a vrut să fie eliberat condiționat din închisoare, cerere respinsă de judecători.

Unul din cei mai mari infractori din România, Viorel Chirilă, care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimele sale, a cerut justiției să îl elibereze condiționat , dezvăluie cancan.ro.

Motivul invocat de acesta este faptul că a executat pedeapsa minimă prevăzută de lege, a avut o conduită exemplară în închisoare, unde a prestat și diferite munci. În apărarea sa, Viorel Chirilă mai invocă faptul că ar avea niște probleme de sănătate, care nu i-ar mai permite să stea după gratii.

Viorel Chirilă s-a născut pe 1 ianuarie 1966, fiind abandonat de mama lui într-un orfelinat. La vârsta de 30 de ani, bărbatul a început să comită violurile și crimele care au cutremurat toată țară.Viorel Chirilă a violat 3 copilași, pe care apoi i-a omorât, în timp ce pe alti șapte i-a abuzat sexual. După ce a fost condamnat la închisoare pe viață pentru faptele comise, Viorel Chirilă le-a cerut judecătorilor să fie eliberat condiționat. Criminalul spune că a ispășit pedeapsa minimă, a invocat comportamentul exemplar după gratii și a spus că ar avea probleme medicale.

,,Solicită admiterea cererii de eliberare condiționată formulată de petent pe motive medicale, arătând că acesta a executat fracția prevăzută de lege din pedeapsa în a cărui executare se află, pe parcursul executării pedepsei a participat la activități educaționale, programe psihologice, programe sociale, scopul educativ al pedepsei fiind îndeplinit”, se arată în cererea pe care a depus-o avocatul lui Chirilă. Reprezentantul Ministerului Public i-a respins cererea lui Chirilă, precizând că acesta va mai putea să solicite eliberarea condiționată din închisoare peste un an de zile

loading...

Recomandări

Vaslui: Bărbat găsit spânzurat în apropierea locuinţei care a fost distrusă într-un incendiu

Un bărbat a fost găsit spânzurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea locuinţei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *