duminică , 16 mai 2021 9:14 pm
Iasi booked.net
-1°C

UBER mai greu de găsit de mâine în Iași. Care este motivul?

Veste bună pentru taximetriști. Uber si Taxify sunt nevoite sa isi restranga activitatea incepand de joi, cand va intra in vigoare „ordonanta taximetristilor”. Cabinetul Dancila a adoptat o ordonata de urgenta care schimba radical modul in care se poate face, in Romania, transportul de persoane contra cost.

Conform ordonantei, singurii care mai au dreptul sa desfasoare astfel de activitati vor fi taximetristii cu licente valabile. Incepand de joi, 16 mai soferii Uber sau Taxify vor fi sanctionati cu amenzi de pana la 5.000 de lei si ridicarea placutelor de inmatriculare pentru o perioada de 6 luni, daca sunt prinsi transportand pasageri contra cost.

Pana la acest moment, nici Uber, nici Taxify si nici Clever Taxi (serviciu de car hailing) nu au raspuns la intrebarile adresate marti cu privire la activitatea pe care o vor desfasura de joi incolo. In schimb, la solicitarea Ziare.com, a facut o declaratie pe acest subiect conducerea Coalitiei pentru Economie Digitala, o asociatie din care fac parte toate cele trei servicii de transport alternativ. Mai exact, presedintele Asociatiei Coalitia pentru Economie Digitala, Catalin Codreanu, a transmis pentru Ziare.com ca: „Activitatea platformelor de ridesharing va fi grav afectata in Romania in urmatoarele zile.

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *