joi , 29 octombrie 2020 7:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

UAIC trece la cursuri online

Senatul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi a decis, ca activitatea didactica de la toate facultatile sa se mute in mediul online. Asta dupa ce au fost depistate mai multe cazuri de infectie cu Covid in randul personalului administrativ si al studentilor.

Aceasta decizie se va aplica pentru seminarii si laboratoare, in contextul in care cursurile s-au desfasurat la toate facultatile, de la inceput, online, mai putin la cele de Teologie Ortodoxa si Romano-Catolica. In momentul de fata, doar activitatile de tutorat, de coordonare licenta, master si la doctorat se mai desfasoara fata in fata.

Rectorul Tudorel Toader, a explicat ca 30 la suta dintre activitatile practice trebuie srealizate fata in fata pentru ca diplomele studentilor sa fie recunoscute. Din septembrie si pana in prezent exista 8 persoane confirmate.

Astazi sunt 2 cazuri active si un numar de 30 de contacti directi ai acestora, care se afla carantinati sau izolati la domiciliu. Cel mai afectat sector de COVID-19 al universitatii este cel administrativ.

Recomandări

COVID 19 atacă universitățile din Iași

34 de cazuri de COVID 19 la universitățile din Iași. La Universitatea de Medicină şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *