marți , 24 noiembrie 2020 9:12 am
Iasi booked.net
-1°C

Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI ajunge la Cinema Ateneu, pe 5 și 6 octombrie 2019

Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI ajunge la Iași, pe 5 și 6 octombrie 2019, începând cu ora 18:00, la Cinema Ateneu. 

Echipa controversatului film TOUCH ME NOT – câștigătorul Ursului de Aur la ediția de anul trecut a Festivalului de Film de la Berlin și nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film (cunoscute și ca Oscarurile Europene) a inițiat proiectul cultural- educațional TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI, care se va desfășura la Iași și în
alte cinci centre universitare din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu.
Evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Universitatea de Arte George Enescu, Asociația ARTIS, Centrul Cultural German Iași și cu sprijinul Ateneului Național din Iași.
Fiecare dezbatere este precedată de proiecția filmului TOUCH ME NOT.
Sinopsis
Spune-mi cum m-ai iubit, ca să înțeleg cum să iubesc.
Un regizor și personajele sale pornesc împreună într-o cercetare personală despre intimitate.
La granița fluidă dintre realitate și ficțiune, Touch Me Not urmărește călătoriile lor emoționale cu o privire profund empatică. Prinși între dorința de intimitate și frica profundă de ea, Laura și Tomas încearcă să depășească vechi "scenarii", mecanisme de apărare și tabuuri, să taie cordonul ombilical și să fie în sfârșit liberi.
Touch Me Not explorează modurile cu totul neașteptate în care putem descoperi intimitatea, cum putem iubi fără să ne pierdem pe noi înșine.
Trailer: https://bit.ly/2nz7H6j
Accesul se face pe bază de bilete, disponibile pe site-ul Ateneului Național din Iași, iar studenții beneficiază de intrare liberă, în limita locurilor disponibile, printr-o rezervare ce poate fi făcută pe EVENTBOOK (aici). Dezbaterea va avea loc în limba engleză, însă va beneficia și de traducere simultană, în limba română.
Bilete 5 octombrie 2019: https://bit.ly/2lpmVcM
Bilete 6 octombrie 2019: https://bit.ly/2nv5Qie

Recomandări

European Cinema Night, eveniment organizat la Cinema Ateneu din Iași și în alte 75 de orașe din Europa

Cinema Ateneu va participa, pentru al doilea an, la European Cinema Night, un eveniment dedicat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *