luni , 25 martie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Tupeu sau nesimțire? Compania Tel Drum primește un contract de 7 milioane de lei la Zimnicea, deși e în insolvență și trimisă în judecată

Aflată în insolvență și trimisă în judecată pentru fraude cu bani europeni, firma Tel Drum a câștigat un contract de 7,3 milioane de lei pentru reabilitarea unei școli din Zimnicea, arată datele sistemului electronic de achiziții publice, citate de ziare.com.

Contractul “Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții Modernizare și dotare Școala gimnazială nr. 2, oraș Zimnicea”, a fost acordat firmei Tel Drum de Primaria Zimnicea, prin procedură simplificată. Orașul este condus de Petre Pârvu (PSD).

Tel Drum este trimisă în judecată pentru fraude cu bani europeni. Procurorii DNA mai au pe rol o anchetă, în care acuză că societatea ar fi controlata prin interpuși de către liderul PSD, Liviu Dragnea.

Compania este acuzată de constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală în formă continuată și complicitate la două infracțiuni de abuz în serviciu.

 

Sursa: B1.ro

Recomandări

Unde mai merge Dragnea la pescuit? Tel Drum pierde insula Belina

Consiliul Judeţean Teleorman a adoptat un proiect de hotărâre prin care are loc reîntoarcerea insulei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *