joi , 20 ianuarie 2022 8:22 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tudorel Toader, lecție primită de la propriii învățăcei. „Un condamnat penal NU poate conduce ţara!”: Campanie inedită a studenţilor de la „Cuza”

Liga Studenţilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a lansat o campanie inedită de recrutare de membri. „Un condamnat penal NU poate conduce ţara! Dacă şi tu crezi la fel, te aşteptăm în #ligastudentilor”, este anunţul prin care LS îi invită pe studenţi să i se alăture, relatează Edupedu.ro.

Contactat de sursa citată, Silvian-Emanuel Man, preşedintele LS Iaşi şi reprezentantul studenţilor de la Drept în senatul universităţii al cărei rector (suspendat) este Tudorel Toader, a declarat că acest mesaj a atras într-o singură zi aproximativ 20 de înscrieri, „în special oameni de la Facultatea de Drept”.

„Mesajul acesta a prins foarte bine. Prezenţa în guvern şi acţiunile domnului rector suspendat şi ministru Tudorel Toader au determinat studenţii să înţeleagă că, dacă nu vom căuta să eliminăm corupţia din universităţi, în primul rând ea se va perpetua mai departe în clasa politică şi de acolo în absolut toate instituţiile statului şi în societate”, a declarat pentru Edupedu.ro preşedintele Ligii studenţilor.

Silvian-Emanuel Man a mai precizat că „există profesori şi studenţi care contestă acţiunile lui Tudorel Toader. În special după Ordonanţa 92, a existat un val de respingere a persoanei sale, însă în general studenţii preferă ca el să nu se mai întoarcă niciodată la universitate în calitate de rector”.

 

Sursa: Epoch Times

Recomandări

IAȘUL va avea un MUZEU al Satului Moldav

Parteneriatul pentru acest proiect a fost semnat astăzi de președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, primarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *