joi , 27 ianuarie 2022 9:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tu cât de bine ai ÎNVĂȚAT o limbă străină după peste 1000 ore studiate în ȘCOALĂ? uCurious are SOLUȚIA

Tu cât de bine ai învățat o limbă străină după peste 1000 ore studiate în școală? Știm răspunsul. Și te înțelegem. 

uCurious este singurul centru de limbi străine unde înveți alături de mentori care adaptează procesul de învățare în funcție de tine. În urma unei consultanțe personalizăm un plan de învățare în funcție de obiectivele, nevoile și punctele tale tari. Îl primești în format pdf pe email și decizi după dacă vrei să îl implementezi alături de noi sau nu. Cursurile sunt individuale și se desfășoară online, deci ai parte de flexibilitate a programului și locației. 

Pe www.ucurious.co găsești resurse de învățare gratuite și articole care să îți păstreze curiozitatea activă. De ce? ”Dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața.” Indiferent dacă ești sau nu client activ, vrem să contribuim la dezvoltarea ta. Te așteptăm și pe Facebook în grupul Oportunități România unde construim o comunitate puternică care susține dezvoltarea constantă, din orice domeniu. Te încurajăm să îl urmărești activ sau chiar să postezi oportunități – evenimente, conferințe, idei, tot felul de resurse utile care te-au ajutat.

uCurious este bucuria de a învăța ceva nou. Ești curios? Ne poți contacta și pe adresa de email hello@ucurious.co sau la numărul de telefon +40 750 733 144.

 

Recomandări

VIDEO: Nouă centre de evaluare Covid 19 la Iași

La nivelul județului nostru sunt în momentul de față 9 centre de evaluare Covid 19. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *