joi , 24 iunie 2021 2:39 pm
Iasi booked.net
-1°C

Trei tineri din județul Iași au băgat două persoane in spital

A fost scandal mare în comuna Rebricea, acolo unde gospodãria a doi frati a fost cãlcatã de mai multi bãtãusi din judetul Iasi.

Bãtãusii, cu vârste cuprinse între 19 si 22 de ani, din judetul Iasi, sunt bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, violare de domiciliu, furt calificat si distrugere, fapte comise în dauna a doi frati de 21, respectiv 23 de ani, din comuna Rebricea. Mai exact, la data de 08 noiembrie, politistii Sectiei de Politie nr. 6 Negresti au fost sesizati prin apel la 112, de cãtre bãrbatul de 21 ani, din comuna Rebricea, cu privire la faptul cã trei persoane necunoscute au pãtruns, fãrã drept, în curtea locuintei sale, distrugând geamurile si usile de la casã. „În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã în seara de 08 noiembrie, în jurul orei 22:30, pe fondul unui conflict mai vechi cu unul dintre frati, cei trei bãrbati, înarmati cu corpuri contondente, s-au deplasat la locuintele persoanelor vãtamate, distrugând ferestrele si usile de acces în imobile.

În cea de-a doua altercatie, atât fratele de 23 de ani, cât si un alt bãrbat care se afla în curtea acestuia, au fost loviti si amenintati cu moartea de cei trei agresori. Totodatã, la plecare, persoanele bãnuite ar fi sustras si douã topoare. Persoanele vãtãmate au fost prezentate la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui, în vederea expertizãrii medico-legale traumatologice, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit cã acestia necesitã un numãr de 2-3 zile, respectiv 7-8 zile îngrijiri medico-legale, potrivit stireadeiasi.ro. La data de 15 noiembrie, politistii au efectuat douã perchezitii domiciliare la imobilele persoanelor bãnuite, punând în executare trei mandate de aducere”, a precizat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. În urma probatoriului administrat, politistii i-au retinut pe cei trei bãrbati pentru o perioadã de 24 de ore. Agresorii au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, pentru dispunerea unei mãsuri preventive.

Recomandări

Bătaie cumplită într-un club din Iași

Aseară, la un club de fițe din Iași s-a iscat o bătaie cumplită. Mai mulți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *