joi , 25 februarie 2021 6:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi în timp ce încercau să vândă cannabis şi ecstasy în staţiunile 2 Mai şi Vama Veche.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii DIICOT – Constanţa au făcut, duminică, trei percheziţii domiciliare în municipiul Mangalia, la persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, sâmbătă dimineaţă, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 22 de ani, au fost prinşi de un echipaj de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanţa în timp ce intenţionau să vândă 71 de comprimate de ecstasy, aproximativ 13 grame de amfetamină sub formă pulverulentă şi două grame de cannabis, în staţiunile 2 Mai-Vama Veche, anunță romaniatv.net.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz de la DIICOT Constanţa a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a celor trei tineri, iar ulterior Tribunalul Constanţa a emis mandate de arestare preventivă pe numele acestora, pentru 30 de zile. În acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti de la Poliţia municipiului Mangalia şi jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanţa.

Recomandări

Tineri din Iași arestați pentru agresiune fizică

Patru din cei zece tineri care au agresat o persoană pe bulevardul Primăverii din Iași, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *