marți , 14 iulie 2020 7:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Trei străini cu afaceri în Câmpulung, asasinați. Mașina lor a fost ciuruită de gloanțe

Trei cetățeni străini cu afaceri în Câmpulung Muscel, au fost asasinaţi în Albania, sâmbătă. Maşina lor, înmatriculată în Argeş, a fost ciuruită cu gloanţe

Cei trei oameni de afaceri, doi albanezi şi un turc, au murit după un tir de gloanţe trase în maşina în care se aflau, relatează proarges.ro.

^

Omul de afaceri turc Duranay E., reprezentant al unei firme turcești la Câmpulung Muscel, plecase împreună cu cei doi albanezi, cu afaceri în același oraș, să-şi petreacă Revelionul în Albania.

Cei trei au fost împuşcaţi în localitatea Elbasan, în mașina lor cu numere de Argeş. Focul a fost deschis imediat după ce cei trei au ieşit din restaurantul în care luaseră cina şi au urcat în maşină.

Presa din Albania pune asasinatul pe seama unei răfuieli generate de traficul de droguri. De altfel, unul dintre albanezii ucişi, care pare să fi fost ţinta atacului, dat fiind că în corpul căruia au fost găsite nu mai puţin de 18 gloanţe, avea antecedente penale, fiind arestat în Italia, în 2013, pentru trafic de droguri.

Sursa:stirileprotv.ro

reclama adnow

loading...

Recomandări

Răspunsul îngrozitor al unui tată care și-a sufocat fiul

Fotbalistul turc al echipei Bursa Yildirim Spor, Cevher Toktaş, a mărturisit că şi-a sufocat până …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *