luni , 21 iunie 2021 4:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Trei persoane au fost arse, după ce o vilă a fost mistuită de flăcări din cauza unui cablu electric

Autorităţile ieşene au intervenit în localitatea Costeşti, acolo unde trei persoane, toate în vârstă, au suferit arsuri după ce o casa lor a luat foc.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, incendiul a avut loc din cauza unui scurt circuit produs la instalaţia electrică. Ar fi vorba de un cablu defect sau neizolat corespunzător, au stabilit, preliminar, pompierii ieşeni.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului, doi soţi, de 69 şi 66 de ani, precum şi soacra bărbatului, de 82 de ani, scrie adevarul.ro.

Octogenara a suferit arsuri la nivelul feţei, în timp ce ginerele acesteia a fost şi el ars pe mâini şi faţă în timp ce încerca să o scoată pe bătrână din locuinţă. A treia victimă a suferit şi ea arsuri similare. În cazul tuturor, suprafaţa corpului afectată de arsuri fiind sub 10%.

Pagubele materiale suferite de proprietar au fost însemnate. Mansarda şi acoperişul au fost distruse aproape în totalitate. Au ars şi electrocasnice din mansardă, fiind afectată şi zugrăveala de la etajul 1.

Recomandări

Bărbat scos inconștient dintr-un canal de pe Aleea Sadoveanu

Un bărbat a fost extras dintr-un canal tehnic în stop carido-respirator. Eveniementul s-a petrecut pe …

One comment

  1. Buna ziua,

    Putem ajuta cumva? Sunt tot in spital? Se poate lua legatura cu dansii?
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *