joi , 28 ianuarie 2021 11:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Trei ieșeni duși la urgențe, în urma unor accidente rutiere

Mai multe persoane au ajuns ieri la UPU, după ce au fost implicate în accidente rutiere, în judeţul Iaşi.

Astfel, medicii au precizat că la spital a ajuns I.I., un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea ieşeană Bivolari.

“Pacientul a suferit un politraumatism prin cădere din căruţă. Acesta a suferit un volet costal, dar şi un hemopneumotorax bilateral. Pacientul a fost dus la Clinica de Chirurgie Toracică, din cadrul Spitalului «Sfântul Spiridon», din Iaşi”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Conform acesteia, la spital a ajuns şi L.G., un bărbat de 78 de ani, din municipiul Iaşi, după ce a fost victimă a unui accident rutier, în calitate de pieton. Acesta a suferit o fractură de platou tibial stâng, fiind internat la Clinica de Ortopedie a aceleiaşi unităţi medicale.

De asemenea, A.N., în vârstă de 84 de ani, din localitatea ieşeană Ciorteşti, a ajuns la spital după ce a suferit un accident rutier, în calitate de pieton, scrie realitateadeiasi.net.

“Pacientul a fost policontuzionat, suferind o plagă strivită la gamba stângă, dar şi o fractură de femur stâng. Acesta a fost internat tot la Clinica de Ortopedie”, a încheiat şefa UPU-SMURD Iaşi.

Recomandări

Municipiul Iaşi intră oficial în scenariul verde

În această noapte expiră Hotărârea nr. 6 a CJSU Iași prin care în municipiul Iași …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *