Trei bărbați arestați, în urma scandalului de ieri din curtea Mitropoliei

Date:

Bataie in curtea Mitropoliei din Iasi. Spiritele s-au incins intre mai multi rromi care au provocat un scandal in toata regula chiar in centrul orasului ieri seara.

Politistii au fost anuntati de trecatorii de pe pietonalul Stefan cel Mare care au asistat de pe margine  la altercatie.  La fata locului au descins forte de la Jandarmerie, Politia nationala si Poliţia locala

La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre un scandal ce s-ar fi iscat între mai multe persoane, care se aflau în curtrea Catedralei Mitropolitane Iaşi.

Urmare a sesizării, la faţa locului s-au deplasat, de îndată poliţiştii Secţiei 3 Poliţie, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţiştii locali şi jandarmii pentru aplanarea conflictului, fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, pentru verificări 19 persoane, din judeţul Vaslui.

O echipă de poliţişti din cadrul Secţiilor 1-6 Poliţie şi Biroului de Investigaţii Criminale a derulat verificările pentru clarificarea situaţiei de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În baza probatoriului administrat în cauză, trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând ca la data de 4 septembrie a.c., aceştia să fie prezentatţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Persoanele implicate în conflict au refuzat să depună plângere prealabilă pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...