marți , 21 septembrie 2021 5:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Transportul public din Iași s-ar putea închide

În urma rezultatului votului din Consiliul Local, unde bugetul Iașului nu a fost aprobat, Compania de Transport Public i-a așteptat în această dimineață pe ieșeni cu un mesaj în tramvaie și autobuze.

Stimați călători, din cauza neaprobării bugetului municipiului Iași, există riscul ca serviciul de transport public să se întrerupă”, scrie pe mesajele lipite în mijloacele de transport.

„Dacă transportul public din Iași este dependent de banii Primăriei, poate ca ar trebui schimbat ceva! Nu e normal! Știu ca au subvenții pentru pensionari și elevi, dar toți ceilalți care plătesc bilete…?”, ”Cât timp oamenii nu își primesc salariile e normal”, „Șantaj, sunt doar câteva dintre mesajele apărute în mediul online, în această dimineață.

De altfel, Sindicatul Șoferilor și Angajaților din CTP Iași anunță un protest în fața Primăriei, astăzi, de la ora 10.

Conducerea Companiei de Transport Public Iași a hotărât că sunt prea mulți vatmani și șoferi de autobuz în organigramă. Din acest motiv, zeci de vatmani lucrează ca muncitori necalificați la depourile CTP, iar șoferii de autobuz au fost obligați să își ia concediu de odihnă”, transmit reprezentanții sindicatului.

Recomandări

CTP: ”Dacă PIERDE alegerile din PNL, ORBAN poate să meargă la AUR”

Cristian Tudor Popescu a spus, vineri, la emisiunea Cap Limpede de la Digi24 că Ludovic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *