marți , 7 decembrie 2021 9:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Tramvaie PESA noi în circuitul public din Iași

Primarul municipiului Iași, a precizat într-o conferință de presă faptul că noile tramvaie PESA vor intra în circuitul public de pe data de 9 septembrie 2021.

Tramvaiele PESA sunt fabricate în Polonia, iar din aceste considerente, la evenimentul de inaugurare a acestora vă participa și Ambasadorul Poloniei în România, dar și reprezentanții companiei producătoare.

Ieșenii vor putea circula cu noile tramvaie făcute de PESA de pe data de 9 septembrie 2021. Din cauza faptului că vatmanii au necesitat instruire pentru a le utiliza dar și a faptului că mai multe stații de tramvaie nu îndeplineau normele condițiile de deplasare a tramvaielor PESA, a durat mult timp până când noile tramvaie au fost introduse în circulație.

Șase dintre tramvaiele PESA destinate transportului public în municipiul Iași se află în depoul Companiei de Transport Public (CTP). În continuare se lucrează la modificarea peroanelor din municipiu ce nu corespund cu noile garnituri aduse din Polonia. În depoul CTP au ajuns 6 dintre cele 16 garnituri ce vor circula în municipiul Iași în baza contractului încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, contract derulat cu fonduri europene.

Recomandări

Alte două tramvaie PESA au ajuns la Iași

Alte două noi tramvaie PESA au intrat în Depoul #CTPIași, marți, 9 noiembrie 2021. Astfel, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *